keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Pitkä viikonloppu vierähti taas älyttömän nopeesti, niin! Leivoin korvapuusteja perjantai-iltana ja lauvantaina lähdettiinkin sit ulos Kärtin kanssa kattomaan yöelämää ja hauska reissu siitä tulikin!
Baarit tosiaan täällä menee jo kahdelta kiinni joka ei taas minua vanhusta haittaa kun meinaa luomet painua kiinni jo 12 aikaan :D

Sunnuntaina menimme brunssille scandinavian centteriin, jossa meillä oli tapaaminen Suomen kunniakonsulin kanssa, paikka oli tosi mielenkiintonen, paikka on siis siihen tarkoitukseen tehty että siellä voi kokoontua esim. Suomesta tai vaikka Ruotsista kotoisin olevat ihmiset ja he voivat viettää yhteistä aikaa ja järjestää teema iltoja. Siellä oli paljon erillaisia huoneita jotka oli sisustettu ja laitettu eri maitten mukaan.. nyt siellä oli käsittelyssä talvisota ja oli tehty ruokaa mitä sodassa rintamalla on syöty, jota sai maistella jos halusi, myöskin
suomalaista musiikkia, ja ruokaa.
Yllättävän paljon oli itse suomalaisia ja
oli kieltämättä kyllä mukavaa, ja vähän kyllä outokin kun niin moni puhui suomea ettei tarvinnut kääntää kaikkea päässä englanniksi.

Tämän jälkeen oltiin sovittu että nähdään Ken (Polar trailsilta) elikkä siis firman pomo joka meille järjesti koti majoituksen täällä.
Mentiin eka kahville ja sieltä sitten suunnattiin luonnonpuistoon missä hän tarjosi meille ruuan. Itse luonnonpuisto oli aika tylsä kiertää kun luonto muutenki täällä on melkolailla samanlainen kuin kotonakin, mutta Ken ja hänen assistentti oli kyllä hauskaa seuraa! Piristi kunmasti päivää! :)




Ma 27.4 Koululla kävi kampaaja esittelemässä silotus käsittelyä, se tehtiin samalla tekniikalla niinkuin esimerkiksi Goldwellin ja Henkkelin keratiini käsittely kans.
Hän näytti käsittelyn pelkästään harjoituspäähän, joka tuntu vähä hassulta ja samalla oudolta että oppilaat eivät saa itse kokeilla vaikka toisille käsittelyä että siitä sais kunnon tuntuman ja käsityksen oikeasti miten se tehdään..

Ti 28.4 Harjottelimme erillaisia osituksia värjäystä ajatellen, ja pääsimme toteuttamaan jokainen omaan harjoituspäähän monisävyvärjäyksen.
Saatiin itse suunnitella värit ja miettiä ositukset miten halutaan ne värjätä.
Ja kun aamuryhmä lopetti, iltaryhmä saapui puoli neljän maissa ja jäimme Kärtin kanssa näyttämään Suomen esitelmäämme ja näytin laineen tekemistä suoristusraudalla  (X- kuvio, josta tosi moni on ollut ihmeissään että osataan sellasta tehdä) :D ja Kärt näytti yhden oppilaan tukkaan kampauksen minkä hän teki näyttö työnä.
Jotenki huvittavaa kun oli ajatellu että kyllä täällä "isossa" maailmassa osataan ja ollaan parempia mutta ei se ehkä ookkaan näköjään niin, kaikissa asioissa ainakaan.

Ke 29.4 Ajatukset alkaa olla aika paljon jo kotona Suomessa ja jotenki tuntuu että täällä koululla on saanu jo kaiken mahollisen irti.. tai sit se johtuu siitä että ajatukset on muualla niin ei osaa keskittyä kunnolla enää täällä olemiseen..
Mutta kuitenkin, aamusta laitoimme Kärtin kanssa toisiltamme hiuksia ja sen jälkeen jatkoimme nais harjoituspään parissa, ohensimme ohennussaksilla aika reilusti jonka jälkeen föönasimme sen muotoon.
Kahden jälkeen meillä alkoikin lehti haastattelu sen nimiseen lehteen kuin Clippings, se on täällä ilmestyvä  hiusalan lehti joka julkaistaan aina keväällä ja syksyllä!
Meistä otettiin ryhmäkuva sillon kuvauksissa viime viikolla joka tulee sit lehteen haastattelun kera, ja lehti lähetetään meille kaikille syksyllä heti kun se on ilmestynyt!
Kävimme pääasiassa läpi eroja Suomen koulutukseen, miksi ollaan valittu tämä ala ja minkä takia halusimme tulla tänne, reissun kohokohdat yms.. Mielenkiintosta!
Ja joo oli kyllä hankalaa vastata kysymyksiin englanniksi, en tiiä miksi sitä pelkää että sanoo ja lausuu sanat väärin, on tottakai tullu rohkeutta lisää kielen puhumisen kanssa mutta vaatisi ehkä minun osalta ainakin että oisi täällä pidemmän ajan.
Koulun jälkeen vierailimme opettajan kanssa tukkufirmassa, oli ghd rautoja, Paul Mitchelin,Goldwellin,Wellan värejä ja tuotteita, ei mitenkään erityisen paljon halvempaa ollut verrattuna Suomen hintatasoon.

Ja niin, vähiin käy ennenkuin loppuu! Kotimatka alkaa lauvantaina ja en malta oottaa että pääsen pakkaamaan kaikki tavarat kasaan!

Oisitte nähny mun ilmeen ku löysin Disney kaupan!! 

Kauppakeskusessa pongattiin mielenkiintonen parturi jonne työnnyttiin sit turisteina tutustumaan

Ja Selänne tottakai koreilee jäkis taulussa seinällä!
Huomatkaa peiliin heijastettu näyttö josta jokainen asiakas valita mieleisensä ohjelman mitä voi samalla katsoa kun tukka laitetaan kuntoon! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti