tiistai 14. huhtikuuta 2015

Perjantaina alkokin sitten pitkä viikonloppu!

Se alotettiinkin heti aamusta kymmeneltä eläintarha visiitillä, Mary Elliot ( luokanvalvojamme ) halusi tulla mukaan kiertämään eläintarhaan. Se oli jotenkin mukavaa että hän haluaa viettää meidän kanssa aikaa myös jopa vapaa-ajallaan. :)
Paras kohta ehottomasti oli läpinäkyvän tunnelin ympärillä uivat jääkarhut!

Viikonloppu muutenkin meni ihan nukkumalla pitkään, syömällä hyvin ja lauvantaina käväsimme Kärtin kanssa Tiinan ja Eerikan "kotona" lillumassa poreammeessa, eii ollu yhtään siis mukavaa!








Maanantai 13.4 päivä lähti käyntiin naisten harjoituspään veitsi leikkauksellä, Mary näytti ensin omaan harjoituspäähänsä osiot ja otteet jota lähdimme sen jälkeen jokainen toteuttamaan omaan harjotuspäähän. 
Leikkaus oli kokonaisuudessaan helppo ja tosi nopea toteuttaa. 

Täällä koulussa harjottelua harjotuspäihin tehdään niin kauvan että esim. Värjäys saadaan tehtyä siihen 2h, asiakas ei saa täällä koulullakaan ollessaan istua sen pidempään penkissä. 
Nytkin harjotuspäähän mitä työstetään, siihen leikataan useampi malli, vaalennetaan ja värjätään takaisin tummaksi. 
Jotenkin hassua, kun on tottunut erillaiseen menetelmään mutta tavallaan toimiva menetelmä tämäkin.

Tänään Ti 14.4  Teimme ensin veitsi leikkauksen loppuun asti harjotuspäähän.
Mary näytti luokan edessä vaalennusaineen levittämisen, ristikkojako ensin päähän ja toinen puoli päästä laputettiin kokonaan ohuissa osioissa ja toinen puoli puolestaan levitettiin vapaasti ilman folio hässäkkää. Molemmissa kohti kun vaalennusaine levitettiin, tyvi jätettiin tässä vaiheessa vielä laittamatta. 
Kun levitys pituuteen ja latvaan oli tehty 10vol (3%) + vaalennusjauhe (Paul Mitchell) Tehtiin uusi massa joka oli 20vol (6%) + vaalennusjauhe tyvelle. 
Ei oikeen ymmärretty mikä logiikka ja järki oli laittaa folioon kun kyseessä oli kuitenkin koko pään vaalennus.. mutta eniveis kokemus sekin! 
Päivällä tehtiin myös suunnitelmat ensi viikon torstaina olevaa valokuvausta varten; luokkalaiset ovat hommanneet omat mallit luokan ulkopuolelta jolle he tekevät jonkun valitsemansa teeman mukaan meikin ja kampauksen, me vaihtarit puolestaan saamme tehdä toisillemme!
Media puolen opiskelijat ja opettaja saavat suunnitelmat mitä kuvauksissa haluamme korostaa ja millaista vaatetusta ollaan ajateltu yms. 
Niiiiin kivaa! Suunnitelmat napotti alta aikayksikön valmiina kun kuultiin kuvauksista :D 
Päivällä pidettiin esitelmämme Suomesta, kotikaupungeista ja kouluistamme. Jännitti iha hirveesti vielä kun en oikeen tykkää esitelmien pitämisestä edes suomeksi ni vähä meinasi alahuuli väpättää kun tajusi että noniin nyt pitäs alkaa solkkaamaan englanniksi. 
Solkkausta se kyllä oli mutta hengissä täällä edelleen ollaan! Kaikki kuunteli kyllä mielenkiinnolla ja kysymyksiä tuli mukavasti niin että näki että esitelmä ei mennyt kuuroille korville :) 

Koululta päästiin Kärtin kanssa lähtemään 17.10 linkulla, vaalennusprosessi vähän venähti pitkäksi! 


Kotona nyt Mr Gilbertin kanssa aika lailla samoissa fiiliksissä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti