perjantai 24. huhtikuuta 2015

Ma 20.4 kolmas viikko pyörähti käyntiin Bieber tukan muokkaamisella lyhyeen malliin.
Saatiin päättää itse lähetäänkö tekemään työtä saksi/kampa tekniikalla vai otetaanko kone kaveriksi.
Päädyttiin siihen että tehdään saksi/kampa työskentelyä kun sitä täällä ollessa ei oltu päästy vielä tekemään, ja sen kyllä tunsi ranteessa että ei ollu tehny nakutusta pitkään aikaan!
Päälliosa neuvottiin leikkaamaan niin että lopputulos näytti siltä että siihen ois tökätty tatti.. joten otin ja muokkailin takaosaa oman mielen mukaan vähän ohuemmaksi :D


Ti 21.4 Kärt oli kuumeen kourissa kotona joten lähdin 4 meidän luokkalaisen ja luokanohjaajan kanssa downtowniin tapahtumaan jossa oli eri koulutus alojen esittelyjä. 
Meillä oli omalla pisteellä taas pidennysten laittoa, ja oppilaat kertoivat koulutuksen sisällöstä yms. 
Eka päivä oli niin että olin yksin suomalaisena luokkalaisten kanssa, tosi hankalaa kun ei löydä sanoja mitä käyttää, he puhuvat tosi nopeaa englantia.. Tosi raskas päivä kaiken kaikkiaan yrittää pysyä mukana ja yrittää ymmärtää kaikki mitä puhutaan ja osa ihmisistä tuli kyselemään täällä tapahtuvan koulutuksen sisällöstä ja vastauksesi minulta aika pitkälti saivat tyhjän tuijottavan katseen "öööö"ja epämääräiset viittomiset luokkalaisten suuntaan :D
 Jooo o, välillä tuntu että itku pääsee mutta tytöt osasi kuitenkin olla lähettyvillä ja olivat valmiita auttamaan kielen kanssa. 
Kolmen maissa puolestaan alko seikkailu yksin bussilla kotiin joka yleensä kestää puoli tuntia tänään se kesti rapiat kaks tuntia.. okei ei ollu minun päivä tänään! 
Sää osaa olla aika vaihteleva täälläki, viime viikon +20 vaihtu äkkiä jäätikkääseen ja pääsi aikalailla yllättämään autoilijat 


Ke 22.4 aamusta saatiin ruveta värjäämään omia hiuksiamme kuvauksia varten, ja värjäyksen jälkeen kokeilimme kampauksia. 
Kärt teki mulle 20-luvun tyylisen lookin, ja minä taas Kärtille silotellun niskanutturan. 

To 23.4 Photo shoot day! 
Jes tätä oltiinki ootettu jo, alotettiin homma tekemällä mulle ensin laineet että ne kerkee rauhassa kuivua. 
Niiden kuivuessa tein Kärtille meikit ja kampauksen.
Kampaus onnistu paremmin ku aikasemmin harjoitellessa! 
Ja saatiin kummatkin kampaukset tehtyä hyvin aikataulun mukaisesti ilman kiirettä :) 
Kuvaukset starttas 12 jälkeen, saliin oli laitettu kaikki valmiiksi ja kuvaajia olikin semmonen vajaa kymmenkunta. 
Meistä otettiin kaikista ensin kuvat yksin ja sit otettiin ryhmäkuva meistä neljästä ja lopuksi vielä koko luokka saatiin kuvaan! 
Saatiin myös kuulla että meidän neljän ryhmäkuva tulee lehteen ja että meistä tehdään haastattelu ens viikon aikana! 
Aika siistiä! Ja niiin kaikki tänään otetut kuvat saadaan kaikki omalle dvd levylle ja toivottavasti keretään ne saaha ens viikolla ennen kun paluumatka alkaa! 

Tää koko reissu tuli kyllä niin hyvään saumaan koulunkäyntiä ajatellen, täällä ollessa on saanut hulluna itsevarmuutta kun on nähnyt että meidän kolmen vuoden koulutus antaa oikeasti monipuolisen osaamisen. 
Opettaja täällä on antanut paljon kehuja taidoistamme, niin kampauksien kuin leikkaustenkin osalta..

Ei voi muuta kuin olla tosissaan kiitollinen Suomen opetusjärjestelmästä! :)


Minun tekemä kampaus Kärtille






Ja tottakai palkinto pitkästä päivästä! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti