maanantai 20. huhtikuuta 2015

Ke 15.4  Koulupäivä starttasi taas käyntiin 8.45!
Ekana työn alle otettiin naispää, jokaiselle meistä tuotiin oma väripullo josta tehtiin kaikki omiin harj.päihin sävytykset, osalla kylmempään päin ja osalla taas hieman lämpimämpään suuntaan.
Lopputuloksessa ei juurikaan huomaa eroa lähtötilanteeseen, vois värishottina toimia hyvin vaikkapa punaisen sävyn ylläpitämiseen!


No mutta! Tämän jälkeen päästiin veitsellä leikkaamaan mies harj.päähän Justin Bieber tukkaa.
Henkilökohtasesti oon vähän kammoksunut veitsellä leikkaamista mutta nyt kun sitä on täällä tehnyt melkeempä jokapäivä ni se alkaa tuntua aikas mukavalta työvälineeltä!
Muutenkin täällä käytetään paljon höyhenveitseä leikkauksissa, ja suositaan nopeita leikkauksia. Ehkä tietyllä tapaa ollaan jämähdetty jonnekkin 90-luvulle leikkauksien, tilojen ja värien käytön suhteen..

Aiheesta aiheeseen, joo takaisin Bieber tukkaan!
Leikkausta oli mukava lähteä tekemään veitsellä, se oli nopeaa ja samalla antoi karheaan harjoituspää karvaan sopivasti rosoisen lopputuloksen!
Lähtötilanne.

Bieber leikkaus valmiina. Päälliosassa vaalennusaine vaikuttamassa.




To 16.4 Koulullamme oli koko päivän kiertelemässä 5 luokkalaisia, tutustumassa eri aloihin ja muutenkin koulun tiloihin. 
Kaikilla aloilla oli oma esittelypiste salissa jossa esim. Kokkipuolen opiskelijat paistoivat lettuja, ja hiusalan pisteellä sai laitattaa yksittäisiä pidennyksiä hiuksiinsa. 
Meidän pisteellä oli myös muutama harjoituspää johon näytimme erillaisia lettejä ja nopeita kampauksia. 
Vilinää ja jonoa meidän pöytien ympärillä riitti tasasesti kyllä koko päivän, myös pojat halusi väkipakolla omaan tukkaansa pitkiä värikkäitä pidennyksiä :D 

Pe 17.4 Ekat asiakkaat! Herrimujjee että osasi jännittää koko päivän ku tiesi että on asiakkaat tulossa ruokailun jälkeen! 
Aamupäivästä naisharjotuspään hiuskuontaloa suihkittiinkin lyhyemmäksi vähän erinäköisellä kapistuksella! 



Eka mulle piti tulla miesasiakas klo 13.00 ja naisasiakas klo 14.00 mutta mies ei ilmestynytkään paikalle joten odottelin naisasiakkaan joka sattui tottakai minun tuurilla olemaan iäkkäämpi huonokuuloinen rouva, muuten ei siis mitään mutta kun käet tärisi valmiiksi jo niin että ei ollu varma olo enää pysyykö harja kädessä, eikä myöskään tuntunu mitenkään varmalta että miten kielitaidon kanssa käy sillä hetkellä tuntu että sanoja ei löydy päästä edes suomeksi! 
Noo kaikki meni kuitenkin kaikesta panikoinnista huolimatta ihan hyvin. Hieman epävarmuuksia matkalla kyllä oli kun ei ollut varma eikö asiakas kuullut mitä sanoin vai eikö hän ymmärtänyt mitä sanoin.. :D haha 

Varsinaista koti-ikävää ei ole vielä ainakaan oo tullu, en tiiä iskeekö se sit kaikilla kuitenkin jossain vaiheesaa päälle. 
Voi olla että en oo edelleenkään tajunnu että oon täällä.. :D hah
välillä vaan jotenki tuntuu kun kadulla kävelee et tää on iha niiku jostaki elokuvasta.. :) nautin 

              Viikonlopun fiilistelyjä!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti